Z dobrego upieczesz najlepsze!

zapytaj

Krem Dorino

Nowa mieszanka do sporządzania wyśmienitego kremu na zimno do wypełnień ciast deserowych. Zawiera żelatynę. 

 

 

 

Zalety produktu:

  • racjonalne przygotowanie i wyrabianie masy
  • powtarzalna produkcja
  • sprężysta, zwarta struktura kremu
  • krem po schłodzeniu bardzo stabilny, doskonały do krojenia
  • wierzchnia warstwa kremu długo utrzymuje wilgotność (nie obsycha)
  • przyjemny, wyrazisty, słodki śmietankowo-waniliowy smak
  • możliwość zamrażania gotowych produktów
  • doskonale łączy się ze zmiksowanymi owocami, bakaliami, czekoladą itp.
  • doskonale nadaję się jako ciekawa warstwa do ciast z dużą ilością owoców i galaretki
  • do nadziewania ciastek typu eklery i mini ptysie
  • produkt w trendzie CL „czysta etykieta“ – E dodatki ograniczone do minimum

Opakowanie:

Galeria zdjęć

  • Krem Dorino
  • Krem Dorino
  • Krem Dorino
  • Krem Dorino
mapa strony Projekt i wykonanie Omnibrand we współpracy z ROXX Media