Z dobrego upieczesz najlepsze!

zapytaj

Chleb Dobre Ziarna

 

100 % mieszanka do produkcji pieczywa z nasionami i składnikami pełnoziarnistymi, bez dodatku mąki i drożdży.

 

 

 

 

 

Podstawowe zalety chleba Dobre Ziarno:

  • Składniki pełnoziarniste stanowią 17% wypieku, nasiona 32%.
  • Na zakwasie z pełnego przemiału pszenicy orkisz.
  • Nie zawiera drożdży.
  • Bez dodatku mąki.
  • O obniżonej zawartości węglowodanów (w porównaniu z pieczywem mieszanym z ziarnami).
  • Wysoka zawartość błonnika.
  • Źródło kwasów tłuszczowych omega-3. Dzienna porcja 100 g pieczywa zawiera 1,36 g kwasu alfa-linolenowego. Jest to równowartość 3 kromek po około 45 g. 
  • Polecany w diecie wegańskiej i wegetariańskiej.

Opakowanie:

Galeria zdjęć

  • Chleb Dobre Ziarna
  • Chleb Dobre Ziarna
mapa strony Projekt i wykonanie Omnibrand we współpracy z ROXX Media

Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Zamknij komunikat.