Z dobrego upieczesz najlepsze!

Symbole Podhala

 

Chleb Pasterski w piekarni Szymonek z Zakopanego produkowany jest od 2006 roku.

W 2012 roku wypieczono pierwszy milion chleba.

W 2016 świętowano wypiek dwumilionowego bochenka.

W 2019 obchodzono jubileusz trzymilionowego chleba Pasterskiego.

Jak osiągnąć tak wielki sukces opowiedzieli prezes Społem Zakopane oraz pracownicy Szymonka.

Konsumenci zaś podzielili się informacjami, za co cenią Pasterski i czym różni się on od innych chlebów.

Zapraszamy do obejrzenia filmu.

mapa strony Projekt i wykonanie Omnibrand we współpracy z ROXX Media

Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Zamknij komunikat.