
ProBody i Food Forum
Oryginalna, niepowtarzalna receptura. Jedyny w swoim rodzaju smak. Składniki pełnoziarniste i nasiona, obniżona zawartość węglowodanów, wysoka zawartość białka i błonnika*. Do tego niski indeks glikemiczny.
Mowa oczywiście o pieczywie ProBody, które przebojem wdarło się na piekarniczy rynek w 2013 r. i do tej pory zajmuje na nim szczególne miejsce.
Dzieje się tak z wielu powodów. Pierwszy i podstawowy - jest to po prostu bardzo dobre pieczywo. 100% mieszanka gwarantuje powtarzalność efektu i 100% konsumenckiego zadowolenia:
„Jem go codziennie. Mam cukrzycę...ale trzeba iść rano kupić bo później go brakuje. Jest smaczny i ma dużo ziaren...choć mógł by być tańszy…bo 5zł bez małego grosza...to drogi jak za mały chlebuś”
„bardzo smaczny 😋
bardzo zdrowy 😀
polecam, mniam”
„5 to mało dałabym 10.... jest smaczny mięciutki dużo ziaren i faktycznie długo zachowuje świeżość. Pychota, polecam :)”
Przytoczone opinie pochodzą z FB chleba ProBody: https://www.facebook.com/chlebprobody/, umożliwiającego stałą komunikację z sympatykami chleba oraz monitorowanie gustów i preferencje konsumentów. Podobną funkcje pełni strona ProBody: www.chlebprobody.pl, która dodatkowo zawiera bazę z adresami piekarni mających w swojej ofercie produktowej to pieczywo.
Po drugie, jest to efekt stałych działań marketingowych, polegających między innymi na promocji ProBody w czasie istotnych wydarzeń żywieniowych organizowanych przez wiodące podmioty na rynku. Np. w listopadzie i październiku chleb ProBody był partnerem ogólnopolskich konferencji dotyczących zdrowego żywienia (organizator: Food Forum).
Wszystkich, którzy chcą zobaczyć, jak ProBody wchodzi w bliskie interakcje z uczestnikami wspomnianych konferencji, zapraszamy do galerii i na FB.
Zachęcamy także do umieszczenia Państwa adresu w bazie „Gdzie kupić”(prosimy w tej sprawie o kontakt z przedstawicielem firmy) oraz do polubienia FB ProBody. To tam są Państwa klienci!
*w porównaniu z pieczywem mieszanym z ziarnami